Body Stress Release Associatie

Martin is lid van de BSRAN (de Body Stress Release Associatie Nederland); een beroepsvereniging voor gecertificeerde BSR practitioners. Alle leden werken volgens kwaliteitsvoorwaarden en regels die zijn vastgelegd in de notarieel goedgekeurde statuten en het huishoudelijk reglement. 

Maak een afspraak bij Martin >>

Martin Jager

"Op mijn 50e ervoer ik de kracht van BSR. In drie behandelingen hielp het me van een slepende whiplash af. Ik besloot direct om naast mijn werkzaamheden als psycholoog een tweede carrière op te starten als BSR practitioner. Na mijn opleiding en certificering in Zuid-Afrika ben ik in 2008 een eigen praktijk in Utrecht begonnen.

Body Stress Release is voor mij een boeiende gezondheidstechniek die vele mensen gaat helpen om een gezond leven te kunnen leven. Ik vind het een fijne bijkomstigheid dat dit een zinvol en dankbaar beroep is."

 

Vergoed door zorgverzekeraars

Body Stress Release heeft al duizenden mensen geholpen bij uiteenlopende lichamelijke klachten. Een BSR-behandeling wordt dan ook vergoed, onder bepaalde voorwaarden: Martin is gecertificeerd practitioner, heeft de opleiding Medische Basiskennis afgerond, is aangesloten bij de Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze (VBAG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg waardoor zijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (ook door CZ) worden vergoed.

VBAG 2150102
RBCZ/TCZis: 911953R
AGB zorgverlenerscode 90-042973
AGB praktijkcode 90-51739
Meldingsnr. CBP m1580036

Lees meer over vergoeding door zorgverzekeraars >>